hits

AQAI ∼ LIFESTYLE

Hei du skjønne menneske ♥ Er du litt som meg at du må ha noe spennende å se fram mot? Eller hvertfall noe ekstra hyggelig utenom de vanlige rutinene? Jeg syns at spesielt slik som samfunnet har blitt her i Vesten så trenger jeg det! Fordi vi haster så avgårde med alt i livet. Vi stresser, skal fikse, være så oppdaterte osv.. Du vet den leksa der. Det er hvertfall sjelden man tenker "Hva hadde kroppen min hatt godt av?" og investert på en annerledes måte. 

 

 

Kanskje du kjenner at du gjerne skulle reist til et nytt, spennende sted. At du ville investert litt tid og penger på deg selv. Da bør du lesere videre... For en av mine nære venninner Katharina har, sammen med et par andre, startet et konsept som heter AQAI LIFESTYLE. De skreddersyr reiser med et fantastisk program inkludert personlig coaching, trening, deilig mat, massasje og både natur- og kulturopplevelser. Høres det ikke nydelig ut?! 

 

 

De tre områdene coachingen omhandler er:

Mental trening

Meditasjon & yoga

Fitness & ernæring 

 

 

Allerede nå i april har de en reise planlagt. Wanna go?? I programmet tilbyr de blant annet 5 netter på et beach resort inkludert strandaktiviteter og besøk til en botanisk hage med ville aper. Det blir besøk til Pinnawala elefanthjem samt et opphold i de fantastiske fjellene i Sri Lanka. Man kan melde seg på alene eller sammen med en venn / partner / bekjent. Og det er 100% sikkert at man blir kjent med andre inspirerende mennesker i gruppen som reiser. Superspennende! 

 

 

Personlig så var jeg i Sri Lanka for snart 3 år siden. For et land! Vi fikk oppleve noen av de mest magiske solnedganger med himmelen malt i de vakreste farger. Hver morgen våknet vi til at bølgene rullet synkront inn mens surfere fra hele verden lekte seg i soloppgangen. Maten, naturen, menneskene, prisene og dyrelivet = JA TAKK! Nevnte jeg at vi fikk se to store blåhvaler?? Begge med hvert sitt barn svømmende ved siden av seg. Once in a lifetime!

 

Tenk opplegget AQAI LIFESTYLE tilbyr i slike fantastiske omgivelser. Høres himmelsk ut synes jeg. Hadde jeg ikke vært en busy småbarnsmor i jobb, med hund og hendene fulle med diverse for øyeblikket hadde jeg meldt meg på direkte! For du kan finne mer informasjon om AQAI LIFESTYLE, reisen til Sri Lanka og påmelding HER. 

Har du spm kan du også kontakte AQAI- gjengen på info@aqai-lifestyle.com

 

 

Vær snill mot deg selv. Ta pauser. Invester i deg selv & gjør ting du elsker. Husk at du skal holde ut lenge og være den beste versjonen av deg selv. 

 

 

#reise #helse #livsstil #coaching #meditasjon #kultur #dyreliv 

Én kommentar

Victoria Larsen

14.12.2017 kl.12:56

Flott innlegg! Bollen ser kjempe god ut :-)

Skriv en ny kommentar

cickis

cickis

32, Oslo

Elsker alt vakkert, spennende & ekte! Jeg blir glad av fotografering, søtsaker, kvalitetstid, de aller fleste mennesker jeg kjenner og ikke kjenner, eventyr og kreative aktiviteter. Mamma til Lucia, hundemamma til Jax Teller (I know, crazy dogname) og wifey til Daniel Danno min. This is the life I LOVE!

Follow

Kategorier

Arkiv