hits

ÅRETS INVESTERING?

Nytt år & nye eventyr!! Det har vært stille fra bloggen siste tiden...Dels fordi jeg har ligget syk denne uka og dels fordi jeg jobber med noe nytt, spennende. Mer om det kommer ;) 

I jula har vi kosa oss MASSE sammen som familie. Det beste som finnes. Vi har også testet ut Minimeis som jeg tenkte presentere for dere her på bloggen. Har du barn eller kjenner du noen som skal få barn, er Minimeis kanskje årets investering for 2018. 

 

 

Vi har hatt med oss Minimeis på alt fra harry-shopping på svenskegrensa, häng med bestiser på Sagene, rusleturer ned til Løkka og i snøstorm på fjellet.

 

 

Meisen gir barnet en god ryggstøtte mens de sitter på skuldrene. Barnet festes enkelt med et belte rundt magen og man kan velge om man vil feste ekstra med stropper rundt beina. Større barn liker å ha beina fri men de sitter likevel trygt. 

 

 

 

Som småbarnsfamilie med mange baller i lufta og et høyt aktivitetsnivå, er Minimeisen perfekt å kunne "slenge over skuldra" når man skal ut. For lett å kunne ta i bruk når lillemor trenger seg en hvil på skuldrene. Istedetfor å alltid ha med seg barnevogna... 

 

Se så liten og enkel den er! Sammenbrettet er den smalere enn et brettet badehåndkle.. Veier kun 1,4 kg! 

 

On the GO! 

 

Ser du den? ;) 

 

Super-smidig! 

 

 

Minimeis er utviklet "For å skape gode barndomsminner" i følge de 3 norske fedrene som har designet den. Meisen gir barnet den beste utsikten og dermed også en bedre opplevelse av alt som skjer rundt dem. Den gir en naturlig bæreposisjon og gir både barn og voksne frie hender. 

 

Meisen er fra ca 6 mnd alder (fra barnet kan sitte selv) og til ca 6 år / 20 kg. 

 

For meg blir det for tungt å bære Lucia bak på ryggen med andre bæremeiser vi har.  Nå veier hun ca 11 kg og med Minimeisen kan jeg gå lenge før jeg blir sliten. 

 

Ut på tur med verdens gladeste lille stjerne! 

 

Du kan enkelt få barnet plassert også når du er alene. Det liker jeg! Du tar på deg Minimeisen som en sekk & you are ready to GO! 

 

 

 I nyttårshelga var vi en weekend på Rauland med gode venner. Også da hadde vi med oss Minimeisen. Den ene dagen var det for kaldt for Lucia å dra bort i bakken så da ruslet vi oss en tur i snøstormen. 

 

Minimeisen tar lite plass, er enkel og brukervennlig pluss barna elsker den! 

 

 

Skal du ut og fly i løpet av året kan du lett pakke ned Minimeisen i håndbaggasjen. Slik slipper du å bære barnet på armene når du mellomlander og / eller når du kommer fram og venter på baggasjen/barnevogna, passkontroll, transport osv.. Helt genialt! Storby-ferie, backpacking, Norge rundt... Enten du skal reise langt eller kort blir barn trøtte på reise og en hvil på skuldrene er godt for både barn og voksne. 

 

For mer info & bestilling av Minimeis sjekk deres hjemmesiden HER! 

Vil du følge Minimeis på instagram kan du gjøre det HER!

 

Innlegget er sponset. 

 

 

#reise #tips #nyttår #eventyr #familie #barn #minimeis #utstyr #tips #blogg 

 

3 kommentarer

Victoria Larsen

05.01.2018 kl.14:52

Så utrolig fine bilder!! :-)

Maren

05.01.2018 kl.16:51

Hei.

Er du ikke redd for å falle på glatta? D er jeg når jeg bærer i sele...

hilsen kyølimgmora

cickis

05.01.2018 kl.17:53

Maren: Nja.. Med Minimeis får du hvertfall tyngden samme sted som din egen tyngdekraft så det hjelper litt:) Heldigvis ikke glatt-is 365 dager i året:))

Skriv en ny kommentar

cickis

cickis

32, Oslo

Elsker alt vakkert, spennende & ekte! Jeg blir glad av fotografering, søtsaker, kvalitetstid, de aller fleste mennesker jeg kjenner og ikke kjenner, eventyr og kreative aktiviteter. Mamma til Lucia, hundemamma til Jax Teller (I know, crazy dogname) og wifey til Daniel Danno min. This is the life I LOVE!

Follow

Kategorier

Arkiv