hits

ORGANIZE 2018

Her hjemme går det unna med influensa, søvnløse netter og tårer.. usj! For en skikkelig drittuke..

Så vondt når disse små skattene skal kjempe mot disse virusene, febertokter og vondt i kroppen. Skulle så gjerne kunne trylle bort alt vondt eller ta det på seg selv.. Blæ!

Forrige uke fikk jeg kommet meg ned på Granit på Løkka.. en av mine favo butikker!! Jeg vil ha alt ;) Elsker alle løsningene de har for bra oppbevaring, fine ting til kjøkkenet og de koole materialene de bruker på alt stæsj de selger.

Her i familien liker vi å legge planer. Masse planer! Så gøy med alt man kan se fram imot. Spesielt med uker som denne og dagene er kjipe, får jeg skikkelig energiboost av å se på gøye planer som ligger i tida framover.

Sykepleierlivet med turnus og ulike vakter hver uke er en jobb i seg selv å holde styr på. Både jeg & Daniel må ha det skrevet ned så vi ikke dobbeltbooker eller glemmer hvordan ukene blir..

Derfor elsker jeg denne kalenderen til Granit og har hatt den flere år nå. Her finnes flere kolonner for flere navn og man ser hele måneden på ett ark. Perf!

Vi skriver opp alt fra jobb, legetimer, bursdager til loved ones, weekend-planer osv. Finnes plass til alt!

Bor du alene er den også fin. Man kan skrive hvordan man jobber på en kolonne, bursdager på en annen og andre planer på en tredje..

Bor du i kollektiv kan du få inn vaskeskjema også på en kolonne så ingen har en unnskyldning for å ikke ha tatt sin runde hihi

Denne kalenderen passer for alle hushold!

Her har jeg såvidt begynt å skrive opp for januar...

Jeg elsker at kalenderen er enkel og stilren. Den passer inn hos de fleste. Den er oversiktlig men tar allikevel ikke for mye plass.

Vi har den hengende på kjøkkenet og kan enkelt kan kaste et blikk på den for å få oversikten på vårt liv haha.. ja for real. Noen ganger føler man at livet her hjemme går i 200 km/t!

God helg fine lesere. Håper den blir fin! Her hjemme skal vi fortsette å kjempe mot basilusker & feberfantasier...

Forresten; klar for snart å lese om noe spennende jeg har jobbet med den siste tiden?

Én kommentar

Victoria Larsen

12.01.2018 kl.11:38

Så kjedelig med sykdom.. god bedring! Smarte triks her :-)

Skriv en ny kommentar

cickis

cickis

32, Oslo

Elsker alt vakkert, spennende & ekte! Jeg blir glad av fotografering, søtsaker, kvalitetstid, de aller fleste mennesker jeg kjenner og ikke kjenner, eventyr og kreative aktiviteter. Mamma til Lucia, hundemamma til Jax Teller (I know, crazy dogname) og wifey til Daniel Danno min. This is the life I LOVE!

Follow

Kategorier

Arkiv